• Large Eticaret Paketi

  • PAKET ÖZELLİKLERİ

  1. 1 Adet 45$'lık Premium tema paket içerisine dahildir. (sadece elimizde mevcut temalardan olabilir veya sizin daha önceden almış olduğunuz aynı sürüm olmak şartıyla herhangi bir tema olabilir. Elimizde olmayan temalar müşteri tarafından karşılanmaktadır.Tema düzenlemesi ve kodlanması özel istektir özel fiyatlandırılır)
  2. Hızlı ödeme sayfası (opencart standart adımları olmadan tek sayfa üzerinden ödeme alabilirsiniz)
  3. Ürüne özel kargo tanımlama
  4. Ürüne özel ödeme metodu tanımlama
  5. Profesyonel SEO eklentisi (tüm ürünlerinize otomatik seo uygular arama motorlarında üst sıralara taşır)
  6. Admin hızlı ürün düzenleme (tek tuş ile ürün sayfasındaki tüm ürünleri güncelleyebilirsiniz. kategori,marka,indirimli fiyat vb. ayarları tek sayfa üzerinden yapabilirsiniz)
  7. Hızlı ürün resmi yükleme ve tanımlama
  8. Payu 3d ödeme sistemi
  9. İyzico ödeme sistemi
  10. Ödemeye ek ücret ekleme (örnek kapıda ödemeye ek ücret ekleyebilirsiniz)
  11. 13 adet  bankanın sanalpos entegrasyonu
  12. Canlı destek (Zoopim Chat Vb. olabilir)
  13. Sizin için seçtiklerimiz , yeni ürünler, indirimli ürünleri rastgele görüntüleme
  14. Fatura sayfasında ürün resmi ekleme
  15. Mesafeli satış sözleşmesi (eticaret sitelerinde olması zorunludur. Ödeme sayfasında müşterinin sözleşmeyi onaylaması gerekir. Siparişten sonra otomatik müşteriye sözleşme mail olarak iletilir)
  16. Sizin için seçtiklerimiz sayfasında ürünleri sıralama
  17. Excel ürün aktarımı
  18. Opencart optimizasyonu (normal opencart a göre %98 daha hızlı performans sağlar.

  • SIK SORULAN SORULAR

1. Modül ve temalarda herhangi bir şifreleme var mı ?

Cevap : Herhangi bir şifreleme bulunmamaktadır. Kodlar açık kaynaktır

2. Modülleri ayrı ayrı gönderiyor musunuz ?

Cevap : Modüller ayrı ayrı verilmemektedir. Full paket size verilmektedir

3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

Cevap : Evet kendi sunucunuzda barındırabilirsiniz.

4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

Cevap : Teknik destek verilmektedir.

5. Hostumdan kaynaklı sitem zarar gördü tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

Cevap : Tüm dosyalar ile birlikte size kurulum dosyalarınız gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur

6. Hosting paket içerisine dahil mi ?

Cevap : Hosting paket içerisine dahil değildir. İsterseniz Profesyonel hosting paketi verebiliriz. 

7. Kaç gün içerisinde teslim ediyorsunuz ?

Cevap : Kurulumlar iş yoğunluğuna göre 24 saat içerisinde teslim edilmektedir.

8. Paket özelliklerinden çıkarma veya ekleme yapılabilir mi ?

Cevap : Paket özellikleri çıkartılamaz ancak ek ücret karşılığında eklemeler yapılabilir

9. Kurulan opencart sürümü hangisi ?

Cevap : Opencart 2.0.3.1 Türkçe Sürüm kurulacaktır.

10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

Cevap : Paypal ve Havale ile Ödeme Mevcuttur.

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

E-ticaret Paketleri - Large Eticaret Paketi

  • Üretici: Opencartfrm
  • Ürün Kodu: Large eticaret
  • Görüntülenme: 3919
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 1,534.00 TL
  • 1,062.00 TL

  • KDV Hariç: 900.00 TL

Seçenekler:



Benzer Ürünler

Gelişmiş Opencart Xml Tedarikçi Entegrasyonu V3

Gelişmiş Opencart Xml Tedarikçi Entegrasyonu V3

Merhaba Şimdiye kadar Opencart tabanlı geliştiril..

1,180.00 TL 1,770.00 TL KDV Hariç: 1,000.00 TL

Opencart ve Sunucu Optimizasyonu

Opencart ve Sunucu Optimizasyonu

MerhabaOpencart'ı sorunsuz ve hızlı bir şekilde ku..

118.00 TL 295.00 TL KDV Hariç: 100.00 TL

Gelişmiş Opencart Xml Tedarikçi Entegrasyonu V2

Gelişmiş Opencart Xml Tedarikçi Entegrasyonu V2

MerhabaŞimdiye kadar Opencart tabanlı geliştirilen..

1,180.00 TL 1,770.00 TL KDV Hariç: 1,000.00 TL

Small Eticaret Paketi

Small Eticaret Paketi

PAKET ÖZELLİKLERİ1 Adet 45$'lık Premium tema paket..

354.00 TL 649.00 TL KDV Hariç: 300.00 TL

Medium Eticaret Paketi

Medium Eticaret Paketi

PAKET ÖZELLİKLERİ1 Adet 45$'lık Premium tema paket..

708.00 TL 944.00 TL KDV Hariç: 600.00 TL

X-Large Eticaret Paketi

X-Large Eticaret Paketi

Bu paket genel olarak eticaret için gerekli alt ya..

2,124.00 TL 3,304.00 TL KDV Hariç: 1,800.00 TL

Opencart 13 Banka Sanalpos Entegrasyonu

Opencart 13 Banka Sanalpos Entegrasyonu

Merhaba,Şimdiye kadar 500 den fazla opencart sanal..

295.00 TL 413.00 TL KDV Hariç: 250.00 TL

Hizmet Bedeli

Hizmet Bedeli

Ödeme tutarını yukarıdaki  kutucuğa giriniz. ..

Detaylar için Tıklayın KDV Hariç: 1.00 TL

X-Large Plus Eticaret Paketi

X-Large Plus Eticaret Paketi

Bu paket profesyonel bir e-ticaret sitesinde olmas..

2,200.00 TL 5,200.00 TL KDV Hariç: 2,200.00 TL

Google Arama Kelimeleri:

  1. E-ticaret,
  2. Paketleri

    ,
  3. E-ticaret Paketleri

    ,
  4. Large

    ,
  5. Eticaret

    ,
  6. Paketi
    ,

Etiketler: E-ticaret, Paketleri, E-ticaret Paketleri, Large, Eticaret, Paketi, Large Eticaret Paketi