• Small Eticaret Paketi

  • PAKET ÖZELLİKLERİ

  1. 1 Adet 45$'lık Premium tema paket içerisine dahildir. (sadece elimizde mevcut temalardan olabilir veya sizin daha önceden almış olduğunuz aynı sürüm olmak şartıyla herhangi bir tema olabilir. Elimizde olmayan temalar müşteri tarafından karşılanmaktadır.Tema düzenlemesi ve kodlanması özel istektir özel fiyatlandırılır)
  2. Ürüne özel ödeme metodu tanımlama
  3. Kategori sayfalarında alt kategorideki ürünleri üst kategoriye tıklanıldığında gösterebilme
  4. Facebook,twitter,google ile kayıt olma özelliği
  5. Hızlı ürün resmi yükleme ve tanımlama
  6. Payu 3d ödeme sistemi
  7. İyzico ödeme sistemi
  8. Ödemeye ek ücret ekleme (örnek kapıda ödemeye ek ücret ekleyebilirsiniz)
  9. Canlı destek (Zoopim Chat Vb. olabilir)
  10. Excel ürün aktarımı
  11. Opencart optimizasyonu (normal opencart a göre %98 daha hızlı performans sağlar  Detaylar: Opencart ve Sunucu Optimizasyonu | Opencart Türkiye Destek Forumu

  • SIK SORULAN SORULAR

1. Modül ve temalarda herhangi bir şifreleme var mı ?

Cevap : Herhangi bir şifreleme bulunmamaktadır. Kodlar açık kaynaktır

2. Modülleri ayrı ayrı gönderiyor musunuz ?

Cevap : Modüller ayrı ayrı verilmemektedir. Full paket size verilmektedir

3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

Cevap : Evet kendi sunucunuzda barındırabilirsiniz.

4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

Cevap : Teknik destek verilmektedir.

5. Hostumdan kaynaklı sitem zarar gördü tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

Cevap : Tüm dosyalar ile birlikte size kurulum dosyalarınız gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur

6. Hosting paket içerisine dahil mi ?

Cevap : Hosting paket içerisine dahil değildir. İsterseniz Profesyonel hosting paketi verebiliriz. 

7. Kaç gün içerisinde teslim ediyorsunuz ?

Cevap : Kurulumlar iş yoğunluğuna göre 24 saat içerisinde teslim edilmektedir.

8. Paket özelliklerinden çıkarma veya ekleme yapılabilir mi ?

Cevap : Paket özellikleri çıkartılamaz ancak ek ücret karşılığında eklemeler yapılabilir

9. Kurulan opencart sürümü hangisi ?

Cevap : Opencart 2.0.3.1 Türkçe Sürüm kurulacaktır.

10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

Cevap : Paypal ve Havale ile Ödeme Mevcuttur.

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

E-ticaret Paketleri - Small Eticaret Paketi

  • Üretici: Opencartfrm
  • Ürün Kodu: small eticaret
  • Görüntülenme: 3447
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 649.00 TL
  • 354.00 TL

  • KDV Hariç: 300.00 TL


Benzer Ürünler

Opencart ve Sunucu Optimizasyonu

Opencart ve Sunucu Optimizasyonu

MerhabaOpencart'ı sorunsuz ve hızlı bir şekilde ku..

118.00 TL 295.00 TL KDV Hariç: 100.00 TL

Medium Eticaret Paketi

Medium Eticaret Paketi

PAKET ÖZELLİKLERİ1 Adet 45$'lık Premium tema paket..

708.00 TL 944.00 TL KDV Hariç: 600.00 TL

Large Eticaret Paketi

Large Eticaret Paketi

PAKET ÖZELLİKLERİ 1 Adet 45$'lık Premiu..

1,062.00 TL 1,534.00 TL KDV Hariç: 900.00 TL

X-Large Eticaret Paketi

X-Large Eticaret Paketi

Bu paket genel olarak eticaret için gerekli alt ya..

2,124.00 TL 3,304.00 TL KDV Hariç: 1,800.00 TL

Xml Entegrasyonu Destek Paketi

Xml Entegrasyonu Destek Paketi

İş programımızın dolu olmasından dolayı bu destek ..

236.00 TL 354.00 TL KDV Hariç: 200.00 TL

X-Large Plus Eticaret Paketi

X-Large Plus Eticaret Paketi

Bu paket profesyonel bir e-ticaret sitesinde olmas..

2,200.00 TL 5,200.00 TL KDV Hariç: 2,200.00 TL

Google Arama Kelimeleri:

  1. E-ticaret,
  2. Paketleri

    ,
  3. E-ticaret Paketleri

    ,
  4. Small

    ,
  5. Eticaret

    ,
  6. Paketi
    ,

Etiketler: E-ticaret, Paketleri, E-ticaret Paketleri, Small, Eticaret, Paketi, Small Eticaret Paketi